20.09.2013 - VSETÍN (pro další info klikněte...)

IMG_20130906_033404.jpg

Rocková sešlost - (velký sál KD Vsetín)

Dále vystoupí: Intolerance a STRAM.

Předprodej v DK Vsetín, vstupné 80,-

 

 


 

Rockeři, fandové poctivé muziky a dobré zábavy, pozor! Ve vsetínském domě kultury se na 20. září chystá „Rocková sešlost“. Na 20. hodinu to do velkého sálu DK Vsetín přijedou rozjet a pořádně zatopit pod kotlem valašské kapely SCHELINGER REVIVAL – INTOLERANCE – STRAM.

 

Trojice oblíbených a všem známých rockových kapel z Valašska se sjede do Vsetína, kde místním i přespolním příznivcům rockové hudby zahrají k taneční zábavě.

 

Kapelu Schelinger revival tvoří pětice muzikantů z okolí Valašských Klobouk, hrající převážně rockovou tvorbu velikána českého hardrocku konce 70. a začátku 80. let Jiřího Schelingera (*1951 - †1981). Za svou čtrnáctiletou historii kapela odehrála bezmála 200 úspěšných vystoupení, která potvrzují, že Schelingerova hudba má stále co říci i dnešním posluchačům.

 

Další kapelou, která zahraje ve Vsetíně, bude Intolerance. Uskupení, složené z hudebníků žijících ve Štítné nad Vláří a Brumově-Bylnici, které se stále těší přízni svých fanoušků a to již 35 let.

 

Chybět nebude ani STRAM - Sdružení tvrdohlavých rockových amatérských muzikantů. Kapela z Horního Vsacka, která vyrostla v prostředí vesnických tanečních zábav, a nikdy se nevyhýbala ani vlastní tvorbě. Za svoji existenci si kapela zahrála s legendami českého a slovenského rocku, jakými jsou skupiny Olympic, Citron, Kabát, Tublatanka, Arakain nebo Desmond.

 

Neseďte doma a přijďte se pobavit, zatančit, zazpívat si i zavzpomínat s legendárními valašskými kapelami. Předprodej vstupenek bude zahájen 9. září.

 

 

-Klára Obručová-

Dům kultury Vsetín, spol. s r.o.

obrucova@dkvsetin.cz